سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نحوه برگزاری روز جهانی انیمیشن

روز جهانی انیمیشن چه تاریخی است

28 اکتبر، در سال 2002 به عنوان روز جهانی انیمیشن اعلام شد. این روز که اصلی ترین رویداد جهانی برای شناخت و تجلیل از هنرمندان و تکنسین های هنرهای انیمیشن است، توسط انجمن بین المللی فیلم انیمیشن ( ASIFA) به مناسبت های جهانی افزوده شد.

این روز یادبود اولین اجرای فیلم انیمیشن در موزه گروین، در پاریس، در سال 1892 است که توسط چارلز امیل ریناد ( مخترع تئاتر اپتیک) انجام شد.

نحوه برگزاری روز جهانی انیمیشن

در سال های اخیر، روز جهانی انیمیشن در بیش از 50 کشور در سراسر جهان گرامی داشته می شود. هرسال، انجمن بین المللی فیلم انیمیشن به یک هنرمند مأموریت می دهد تا پوستر هنری اصلی را برای اعلام روز جهانی انیمیشن، تهیه کند.  در این روز، انیمیشن های سینمایی، فیلم های کوتاه و انواع هنرهای انیمیشن در کارگاه ها به نمایش در می آیند. این فیلم ها طیف فوق العاده ای از تکنیک ها را عرضه می کنند و از آنجا که بسیاری از فیلم های انیمیشنی، غیرکلامی هستند، فرصتی غنی برای ارتباطات میان فرهنگی است. در ادامه، با انواع انیمشین ها آشنا می شویم:

سِل انیمیشن

این همان انیمیشن اصلی، سنتی یا دستی است که در آن باید هزاران تصویر را بر روی کاغذ مخصوص بکشید و از آنها به صورت قاب به قاب عکس بگیرید. قبل از انقلاب دیجیتال، انیمیشن سنتی مرسوم بود. انیمیشن سنتی فرصت بسیار خوبی برای پرورش مهارت هاست. اما اشکال اصلی انیمیشن سنتی این است که این روند بسیار طولانی و زمان بر است. با این حال عطر و طعم دنیای قدیمی این سبک، لذت بخش است.

انیمیشن دوبعدی

این انیمیشن یک مزیت ویژه دارد: دسترسی ارزان و آسان است. برای انجام آن، به یک درک اساسی از چارچوب کلیدی انیمیشن و آشنایی با نحوه ی استفاده از نرم افزار ادوبی انیمیت سی‎سی، نیاز دارید.

انیمیشن سه بعدی

انیمیشن سه بعدی با اصول مختلفی کار می کند و بیشتر شبیه به نمایش عروسکی است تا انیمیشن سنتی. برای این کار، باید بیاموزید که چگونه یک شخصیت را به صورت دیجیتالی مدل سازی کنید؛ آن را کاملاً مجسم کنید و اسکلتی به آن بدهید که بتوانید حرکت دهید و دستکاری کنید.

 موشن گرافیک

این تکنیک شامل حرکت عناصر گرافیکی مانند متن یا لوگوها است که عمدتا با استفاده از  نرم افزارهایی مانند افتر افکت انجام می شود. برای کسانی که در صنعت تبلیغات کار می کنند یا پروژه های چندرسانه ای را انجام می دهند، بیشترین کارآیی را دارد.

استاپ موشن

استاپ موشن مانند انیمیشن سنتی است، با این تفاوت که بجای نقاشی، از مدل های سفالی یا عروسکی و…استفاده می شود که اکنون عمدتاً جای خود را به انیمیشن سه بعدی و جلوه های بصری داده است. با این حال ، فیلمسازانی وجود دارند – مانند تیم برتون – که تقریباً به طور انحصاری با استاپ موشن کار می کنند.

روز جهانی انیمیشن، فرصتی مناسب برای آشنایی بیشتر با انواع هنرهای انیمیشنی است.

منبع: https://bit.ly/3dVrQc8